Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Denna plats

1. denna plats. när var jag här senast. det var när vi fortfarande var tillsammans. de där sista dagarna, så ödesmättade. jag visste vad som komma skulle men jag ville inte acceptera det. jag ville hålla kvar vid det sista som var vi. de sista små halmstråna. men jag kramade dem så hårt att de bröts i handen på mig.

2. platser har aldrig känts i mig. när jag står här tänker jag; vi var här tillsammans en gång. men jag känner det inte. jag känner
ingenting.

3. jag känner; tomhet. ensamhet. övergivenhet.

4. jag tar tillbaka; jag känner visst. jag känner; bristen på känslor.

5. att känna men samtidigt inte känna. att veta; jag borde känna. att veta vad en borde känna men att inte förmå sig. det är för stora känslor. det är för mycket för att en ska orka. en skjuter dem ifrån sig. bort bort. bort från mig. rör inte vid min hud.

6. samtidigt; viljan att tränga in. tränga bort eller tränga in. det är en stor fråga. en viktig fråga.

7. fly eller flyga. så skulle den också kunna formuleras, den där frågan.

8. jag vill flyga, men jag vill flyga bort. och jag vill flyga in. jag vill flyga in i solen likt Ikaros. men mina vingar ska inte smälta. eller ska de det? jag vet inte. jag längtar till döden. eller nej. jag längtar till vilan. just det, så är det. vila. kommer jag kunna finna vila i något annat än döden? kommer jag att kunna ligga lugnt och stilla någon annan gång? jag vet inte. det har inte skett hittills.

9. jag tänker på de där vaxvingarna. jag tänker att de smälter om mig, att de innesluter mig, att de blir en andra hud. och jag tänker; vad är det här för hud. så mjuk och formbar. jag skulle kunna vila då. jag skulle kunna dö då.

10. jag prövade att läsa. jag prövade att meditera. jag prövade att låta gudstron fylla min kropp. men någon vila fick jag inte. vad jag fick var; mer bekymmer. mer tankar. åh baby, kommer de någonsin att sina?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv