Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Det är så jävla otänkbart för dem att en kan göra något som inte har med män att göra.

Hittade en fantastiskt kommentar i min flashbacktråd:

Det är detta som är problemet med extremfeminismen. De får sådant tunnelseende kring allt och blir blockerade för andra tankar och åsikter. Allt som finns och sägs är kvinnoförnedrande.

Tror säkert Fanny är en av de feminister som avskyr Strindberg på grund av hans texter och att det idag kan ses som något kvinnoförnedrande. De missar totalt att det var så på hans tid och det fanns inte så mycket annat. Idag hade hans texter förmodligen sett annorlunda ut.

Undrar vilka hon tror hon provocerar genom att vara orakad? Väldigt många män bryr sig inte om man har hår under armarna eller inte.

(Tog med standardspaningen om stridberg för att den är rolig och för att jag älskar strindberg).

Samma användare skrev även:

Tror hon folk ska bli äcklade tro av att se en kvinna pilla på sig själv?

Fick denna fantastiska kommentar i min flashbacktråd. Någon raljerar länge om att inga män minsann bryr sig om att jag är orakad. Jag undrar om den här personen slagits av tanken att jag kanske inte tycker det är så viktigt att provocera män med min kropp? Det är klart tanken slagit mig att det är någonting folk provoceras av och jag tycker också att det kan finnas ett värde i det, men för det allra mesta så använder jag min kropp tilla tt leva i, ta bilder på eller ligga med folk med. Att provocera är verkligen inte dess huvudsyfte.IMG_20151019_181413

IMG_20151102_105354

Gjorde en bild till denna kommentar:

inteallsprovoceradavhårDet roliga med dne här kommenteran är ju att människan verkar tycka att jag ska sluta inte raka mig, eller åtminstone sluta visa upp det, för att folk inte blir provocerade. Jag ska alltså lägga tid och kraft på att raka mig för att det ändå inte har någon effekt att inte göra det. Det är så typiskt verkligen, ni vet hur det alltid uppfattas som ett statement att ha hår? Detta är ju den grejen i sin prydno. Men grejen är ju att jag inte aktivt visar upp det, jag tar bilder på min kropp och min kropp har hår. Jag tycker det är fint att den har hår, jag uppskattar att ta på det, att dra i det, att hitta det i använda trosor.

Det är så jävla otänkbart för dem att en kan göra något som inte har med män att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv