Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Det är så osexigt med män som hatar kvinnor

Fick den här kommentaren på mitt inlägg om att inte ha sex:

Kanske om tjejer började uppskatta en annan typ av män än ”majoriteten” idealet skulle förändras i mina ögon är det dem som är mest douchebags som får kvinnor det är klart det blir då att det blir ett ideal andra män ser upp till att vara. Men det här är nödvändigtvis inte tjejer som t.ex är feminister som springer längst fram i den skara av tjejer som ser upp till och vill vara med såna killar. Men kanske feminister skulle fräscha till sig själva lite och raka sig där iaf majoriteten av killar tycker är nice jag har aldrig nånsin hört en kille som sagt att hår under armarna är ett attraktivt drag precis som jag aldrig hört en tjej feminist eller ej som tycker dålig andedräkt hos en kille är nice. Och kanske försöka våga ragga på killar som varit utanför det manliga idealet och inte vara så förbannat politiska i sin syn på människor kanske det är han som röstar längre ut på högerskalan som behöver lite mänsklig värme och inte spä på ett kvinnohat istället. Då tror jag det finns en ocean av bra sex där ute på lika villkor osv det är lätt och bara vara bitter för en sak istället för att attackera problemet.

Jag blir så fruktansvärt irriterad på den här typen av snack. Jag har aldrig haft ”konventionell” killsmak utan legat med jävligt mycket töntar, och jag har råkat riktigt illa ut i relationer ändå. Killar som tycker att de inte ingår i hur en ”ska” se ut kan också vara så förbannat sviniga. Jag har haft ihop det med så hiiiimla snälla killar och ändå velat dö. Heterorelationer gör helt enkelt något med mig, och med männen som jag har haft dem med. Det är inte svårare än så.

Som killen i kommentaren ovan! Det första han gör efter att ha konstaterat att det är vårt eget fel att vi råkar illa ut eftersom vi jagar efter ”fel” killar är att kommentera på att vi gör fel grejer med våra kroppar. Vi rakar oss inte tillräckligt mycket! Killar tycker faktiskt att det är oattraktivt med hår under armarna. Varför tror han att vi vill ha samröre med en kille som direkt börjar kommentera våra kroppar. Sen åter till att vi är för ”politiska” i vår syn på människor.

Varför är det över huvud taget denna herres busniess vem jag väljer att ha ihop det med? Varför ses kvinnor alltid som någon form av tillgång som ska distribueras rättvist? Jag tror att begreppet födslorätt är rätt ord här; det handlar om att män anser sig ha en slags ”rätt” till kvinnor bara genom att vara män.

För det är ju det som ligger i grunden här; det finns en fittpott och den ska män få ta del av, enligt dessa män. Alla män har någon slags medfödd rätt till att ligga med kvinnor enligt detta resonemang. Det är därför lesbiskhet upprör så mycket, vi ställer oss utanför fittpotten helt, vi vägrar ligga med män. Politisk lesbiskhet stör, för vi politiskt lesbiska har till och med mage att göra reklam för vår dekadenta och mansfrånvända livsstil. Vi accepterar inte iden om att vi skulle vara ”avvikande”, att vår ”homosexuelitet” skulle vara någonting sjukt.

snällkille3 Mitt tips till alla ”snälla killar” är att chilla lite med kvinnohatet. Det är inte attraktivt med män som hatar kvinnor. Ta av er hatten också! Jag har aldrig hör om en kvinna som tycker det är attraktivt med killar med hatt. Sen skulle ni kunna gå ut och inte ragga på kvinnor, det är nämligen jävligt osexigt med män som närmar sig en, speciellt de som är desperata. Istället kan ni låta den som eventuellt är intresserad komma fram till er.

2 kommentarer till Det är så osexigt med män som hatar kvinnor

  • Johanna skriver:

    Är det inte väldigt motsägelsefullt att påstå att en människa kan BLI lesbisk när det är en sådan stor grupp människor som påpekar att en människa föds gay? Hur blir man gay? Var förresten inte ditt ex en person med manligt kön och vad var det i det skedet du i så fall kunde förbise? Han hade ju fortfarande ett könsorgan därnere som du i hela denna blogg anser dig förakta? Ber dig om lite förklaring för en tjej som inte hajar:)

    • Fanny skriver:

      Du kan förslagsvis gå in och läsa igenom mitt arkiv där jag förklarat var jag står många gånger. Vill du ha en privatlektion får du betala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv