Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

har någon sett min kropp

var har jag jag lagt min kropp
fråga inte var jag hade den senast för jag
minns
inte
eller jag
minns
en
en enda
sak
och det var; att dina fingrar dansade över dess hud att dina andetag föll tunga som bly omkring mig att dina ben svepte som en matta om mig att dina vener växte samman med mina ersatte mina när du viskade ljuv om smutiga upphetsande våldsamma scener och vi vi bytte gener och du sade; jag älskar dig det var en
mened
en stor fet
smutsig
lögn
och dina fingrar tryckte in in in inuti mig och det gjorde ont så ont att ha dig där för det var så mycket
kär
lek
men inte lika ont som när
de
lämnade
mig
inte lika ont som när
du
lämnade
mig
har någon sett min kropp
den är ganska stor och tjock och den har lite sprickor i kanten och på det stora hela inte så bra men den är min och jag vill gärna ha tillbaka den då den har ett visst affektionsvärde jag har liksom ändå levt i den om ni förstår om ni förmår och det var något jag mig lärde att en skulle uppskatta historia tradition vision funktion fiktion allt i samma så ja har ni sett min kropp
och jag vill också visa
henne
att den inte är hennes
att jag
inte
är
hennes

IMG_20151119_200030

5 kommentarer till har någon sett min kropp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv