Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Jag skulle gärna vilja ha min hud tillbaka tack

Text tagen från min tumblr.

Hej.

Jag skulle gärna vilja ha min hud tillbaka tack.

Och jag menar inte att störa dina stora planer, men det vore fint om du kunde slänga ett öga när du ändå ska städa ditt rum kanske någon dag om ett tag ja inte vet jag och oj gud vad jag tappar bort mig nu var var jag ens (men du kanske har så fullt upp med annat att du inte städar vad vet jag. Själv städar jag varje dag fast det inte behövs. Genom det skräp som ditt liv lämnade efter sig, tar jag min an själva livet. Så om du har annat för dig så förstår jag det kan vänta jag lovar). Men ja, var var jag? Förlåt jag tappar alltid bort mig i orden (med dig).

Jo, just det, jag skulle vilja ha min hud tillbaka. Så var det.

Och när du ändå letar, kan du väl kolla om du hittar mitt hjärta.

Mitt hjärta, ja just det, du känner kanske inte igen det. Du tittade inte så noga (det var därför jag lämnade det hos dig, för jag hoppades du skulle titta lite närmre). Men det är i alla fall stort och blödande (för dig) och det är nog lite sprucket och trasigt (efter att ha legat på ditt golv) (men det är inte så farligt jag kan laga det själv, bara jag får det tillbaka).

Jag tror eventuellt jag lämnade det någonstans mellan min värdighet och mitt förnuft.

Ps.
Jag tänker ofta på dig.

självporträttbadkar

En kommentar till Jag skulle gärna vilja ha min hud tillbaka tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv