Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Lite grejer.

IMG_20151103_231700Hej gullisar. Det är lite grejer som jag vill att ni ska veta.

Dels så orkar jag verkligen inte svara på mejl, kommentarer och så vidare. Jag är ledsen för det. Jag läser allt men måste prioritera annat, bland annat texter här på bloggen. Men jag vill ge stöd om det är något viktigt och därför får ni gärna märka sådana mejl med ”STÖD” (skriv i caps) så ska jag verkligen försöka. Det är bäst om det sker på just mejl. Annars kan en lägga till mig på facebook, där brukar jag svara då det känns mindre betungande av någon anledning.

Jag har en youtubekanal där jag lägger upp videos från Hämnden och Hampus. Hämnden är alltså en bok jag håller på med där Hampus är en bikaraktär. Här finns den!

Jag kommer kanske ta lite uppehåll från studier snart för att skriva mer och då kommer jag försöka sälja mer konst för att gå runt. Jag kommer nog även trycka ett fanzine. Om ni stödjer mig (lol) så kan ni köpa det. Annars finns min donationssida här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv