Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Problematic Fave

Trots allt som har hänt pratar folk fortfarande om att jag är Problematisk. Jag var alltså Problematisk när jag nästan misshandlade min bästa kompis till döds under en psykos. Jag var Problematisk när jag gick flera mil på marrakechs gator barfota.

Säg inte att jag är problematisk när jag är ett stort blödande trauma (inte lyckligt den här gången). Säg att det gjorde ont att födas. Säg att det gjorde ont att förblöda. Säg vad som helst bara inte just ordet problematisk.

skadademigsjälv

7 kommentarer till Problematic Fave

 • Agnes skriver:

  All styrka till dig. Du är min favorit och har alltid varit det. Du gjorde mig till feminist. Du tog mig ur det otroligt destruktiva förhållande jag befann mig i när jag började läsa din blogg. Du lärde mig att hata män, och det gjorde mig till en starkare människa. Tack för allt Fanny! Vill ge dig all styrka som du har gett mig. Du är inte problematisk. (att vi sen matchade på tinder gjorde ju inte heller saken sämre. men jag blev för starstruck för att våga skriva). All styrka till dig!

 • Erica skriver:

  ”när jag nästan misshandlade min bästa kompis till döds under en psykos”
  Har du skrivit om det här någonstans/kommer du att göra det?

  Jag är väldigt nyfiken eftersom just den där raden fick mig att börja fundera på orsakerna till en händelse jag nyligen varit med om

  • Fanny skriver:

   Jo kommer skriva om det i sinom tid, men traumana är lite för färska för att kunna rotas in nu tyvärr. Men berätta gärna om vad som hänt dig så kanske jag kan svara lite i alla fall.

 • Erica skriver:

  Jag förstår. Jag hoppas verkligen du återhämtar dig från allt du behöver och jag önskar dig allt gott och all lycka, med allt.
  Det som hände mig var att jag blev misshandlad av en av de personerna som betydde mest för mig. Vi var ute och gick, allting var bra, jag var nöjd och lycklig över vår relation. Vi bråkade inte, diskuterade inte ens. Mitt i detta så blir jag slagen i bakhuvudet, sedan i ansiktet, och sedan minns jag inget mer pga chock och minneslucka (men vet pga visuella bevis att det blev mer än så). Vi har inte setts efter denna händelse men jag fick några sms dagarna efteråt som jag tolkade som psykotiska (extremt absurda påhitt om mig, vår relation och händelsen). Det jag började fundera på var ju om han hamnade i en psykos just innan misshandeln eftersom den verkligen kom från ingenstans.

  • Fanny skriver:

   Oj! Vilken jobbig händelse. Fattar att det är svårt att komma över en sån grej. Men om en person beter sig helt annorlunda från hur den brukar är det nog klokt att ringa vården. Var detta nyligen?

   • Erica skriver:

    Det är 1,5 månad sen nu. Det går till rättegång så han kommer väl bli analyserad mer. Jag vinner väl egentligen ingenting på att få en ”förklaring” på varför det hände men det vore samtidigt intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv