Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Satir: välavvägd och smakfull femininitet

201502241203

2 kommentarer till Satir: välavvägd och smakfull femininitet

  • Anonym skriver:

    Jag kan nog känna mig lite träffad av det här.. samtidigt dom jag förstår vad du är ute efter, så tycker jag personligen att det är svårt att ibland att inte anpassa mig efter samhälles förväntningar, även om jag också är feminist, och även om jag också bryter mot normerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv