Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Skolstart, livet och så vidare.

wpid-img_20140824_143739.jpgVarit sjuk i några dagar och därmed fått sämst möjliga start på terminen som börjar nu (eller det är obligatoriskt upprop idag eftersom Södertörn tror att en är ett barn, själva terminen börjar nästa vecka). Ska läsa historia på Södertörn. Hade hellre läst någon konstskola men nu är det som det är när en gör allt i sista stund. Rädd för att gå in i väggen men det får väl bära eller brista ~*positiv inställning*~. Hur som helst: här är min kurslitteraturlista och jag vore jätteglad om någon har böcker att låna ut/sälja.

3 kommentarer till Skolstart, livet och så vidare.

  • arga_syrran skriver:

    Börjar på KI nästa vecka och vi hade också obligatorisk förregistrering idag, kändes lite ovärt men jag har i vart fall lärt mig att det verkligen lönar sig att vänta på tåget som går direkt från där jag bor istället för att försöka passa ett byte. 60 min vs typ 25

  • Camilla skriver:

    Stor igenkänningsfaktor på den rädslan du beskriver. Puh. Vad lustigt, jag råkar ha en kopia av Peter Burkes ”What is cultural history?” om du är intresserad. Den är i princip i nyskick så säljer den gärna för 80 spänn. Kan skicka eller mötas upp (bor i Sthlm).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv