Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Som kristen tycker jag att kroppen är mitt tempel och därför äter jag numera riktigt mycket socker och fett

Läste inlägget Min oheliga kropp av Flickvänsmaterialet och tänkte på när jag fick för mig att jag skulle äta ”rent”.

Jag har i princip aldrig i hela mitt liv gjort något som har fuckat upp min mage så mycket, och då har jag ändå haft en hel hög olika ätstörningar, bullemi och anorexi och så vidare. Under denna period var jag vegan och åt i princip hela tiden. Det är förresten en skada som hänger kvar från den här tiden; jag är ALLTID hungrig. Jag har ingen mättnads- eller hungerkänsla kvar eftersom jag alltid fick för lite näring.

Det största problemet var att jag åt för lite fett. Detta tror jag är ett misstag som många som äter ”rent” gör. Visst, avocado i all ära, men jag tvivlar på att gemene detoxivrare äter tillräckligt mycket av den varan för att kompensera för allt det fett en som människa behöver få i sig för att tarmsystemet ska fungera. Fett mjukar liksom upp tarmen, det blir extra viktigt när en äter sådär mycket fibrer som en gör när en äter ”rent”.

Det som hände var att tarmarna helt enkelt lade av. Jag fick äta en medicin som satte igång dem på något mycket ohälsosamt sätt så jag vaknade av akut magknip och bajsnödighet klockan fem på morgonen och fick sitta på muggen med smärtorna i en halvtimme. Sen somnade jag om. Eller så lyckades jag inte somna om eftersom magen gjorde alldeles för ont. Till slut slutade den funka så jag fick äta en annan medicin, några slags fiberkuber, som var svindyra. Så dyrt blev det också! Medicinerna jag gick på kostade en del.

Som kristen tycker jag att kroppen är mitt tempel och därför äter jag numera riktigt mycket socker och fett. Det är både gott och nyttigt. Speciellt choklad är bra; innehåller mycket kalorier och gör en mycket bättre till mods snabbt som fan. Det är dessutom billigt. Eldorados choklad kostar bara fyra kronor för hundra gram. Det perfekta mellanmålet!

IMG_20160228_211654

7 kommentarer till Som kristen tycker jag att kroppen är mitt tempel och därför äter jag numera riktigt mycket socker och fett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv