Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Tre punkter om förening

1. och vi förenades i degeln under oss brann evighetens eld och vi vi smälte samman våra armar ben våra fingertoppar kartor smälte samman och jag jag tappade mig själv jag glömde mig själv och jag jag ville aldrig mera vara delad

2. och tillsammans
med
din
hand
i
min
tog vi oss an världen

3. och vi var stolta raka trygga vi skulle aldrig för någonting mera skygga vi var inte rädda vi var tillsammans och vi skulle aldrig vara små och rädda mer och snälla snälla baby jag ber lämna mig inte låt mig inte
leva
ensam
låt mig för evigt stanna i känslan av att vara
välsignad
med din kärlek

IMG_20151115_073940

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv