Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Valerie solanas modeblogg: isdrottning.

IMG_20151202_101113 IMG_20151201_111331 IMG_20151201_111242 IMG_20151201_215217 Tänkte att vi kunde börja med ett nytt inslag. Nämligen Valerie Solanas modeblogg. Jag modebloggade ju faktiskt en gång i tiden men slutade sen för att jag hyser internaliserat kvinnohat.

Jag skriver ju på en bok, som jag också har ett instakonto till. Det heter Hamnden. Innehållet i korthet: jag har olika flippade looks och läser SCUM-manifestet. Ganska bra om jag får säga det själv. Nåja.

Karaktären jag spelar mest heter sara men kallas också Valerie. Jag har börjat shoppa ganska mycket till henne, det är väldigt roligt eftersom en kan köpa sånt som en vanligtvis inte provar för att en vet att en inte skulle använda det. Nu har jag ju en anledning. Och det bästa är att jag börjat klä mig liknande själv. Inte fullt så mycket, men nästan.

Nåja. På bilderna syns i alla fall; silvrig kavaj, sjal, halsband och guldig stickad poncho, allt second hand. I fejset har jag en glitterögonskugga från Isadora som jag även använder som läppstift.

Stilinspiration; isdrottningen från narnia, black swan.

3 kommentarer till Valerie solanas modeblogg: isdrottning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv