Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

var har jag lagt min gud

var har jag lagt min gud
fråga inte var jag hade den senast
för jag minns inte
eller jo, jag minns
jag minns en
en
enda
sak
och det var; att han lade sin hand uppå mig att han lade sitt väsen bart för mig att han gav mig tillträde till mitt inre att han trängde min in i ditt sinne att han gav mig kraft att en gång för alla
älska
dig
var har jag lagt min gud
han är stor och helig och lite osäker ibland men han är faktiskt min och jag vill gärna ha tillbaka honom för jag älskar honom och jag tror nej jag vet att han älskar
mig
vad har jag gjort av min gud
jag vet han finns där någonstans jag känner det jag vet det och jag tror på honom

jävla
mycket
för han la sin hand på mig och han sa; jag älskar dig det var ingen
mened
nej absolut inte det var den största sanningen för stor att greppa då och jag minns jag minns den handlingen den hand

läggningen
var har jag lagt min gud
fråga inte var jag hade den senast
för jag
jag minns
eller jag vet jag känner hans händer om mig i mig i mina andetag i varje hjärtas slag som när det en tror sig glömt finns där fanns där i fickan på köksbordet i fösterblecket
hela tiden
jag undrade; var har jag lagt min gud
och jag fick svar eller jag hade svar jag hade det hela tiden i mig om mig i varje steg jag tog varje streck jag drog på vita papper vitare än vitt varje gång jag kysste din panna varje gång jag vägrat stanna så var han
alltid
därar har jag lagt min gud
fråga inte var jag hade den senast
för jag minns inte
eller jo, jag minns
jag minns en
en
enda
sak
och det var; att han lade sin hand uppå mig att han lade sitt väsen bart för mig att han gav mig tillträde till mitt inre att han trängde min in i ditt sinne att han gav mig kraft att en gång för alla
älska
dig
var har jag lagt min gud
han är stor och helig och lite osäker ibland men han är faktiskt min och jag vill gärna ha tillbaka honom för jag älskar honom och jag tror nej jag vet att han älskar
mig
vad har jag gjort av min gud
jag vet han finns där någonstans jag känner det jag vet det och jag tror på honom

jävla
mycket
för han la sin hand på mig och han sa; jag älskar dig det var ingen
mened
nej absolut inte det var den största sanningen för stor att greppa då och jag minns jag minns den handlingen den hand

läggningen
var har jag lagt min gud
fråga inte var jag hade den senast
för jag
jag minns
eller jag vet jag känner hans händer om mig i mig i mina andetag i varje hjärtas slag som när det en tror sig glömt finns där fanns där i fickan på köksbordet i fösterblecket
hela tiden
jag undrade; var har jag lagt min gud
och jag fick svar eller jag hade svar jag hade det hela tiden i mig om mig i varje steg jag tog varje streck jag drog på vita papper vitare än vitt varje gång jag kysste din panna varje gång jag vägrat stanna så var han
alltid
där

IMG_20151210_115319

3 kommentarer till var har jag lagt min gud

  • Lennart skriver:

    Gud? Den jäkeln håller sig alltid undan. Jag sträckte händerna högt i luften i går kväll när jag stod på balkongen och hojtade till de två snillen som alltid är emot mig. Det har de varit i många år. Det är speldjävulen och tomtefan. De är alltid emot mig. Men jag är stark och fortsätter kämpa. Jag har varit med om värre… Kanske jag måste stå naken på balkongen? Skulle det hjälpa till?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv