Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Var jag tog vägen

Några har undrat var jag tagit vägen och nu tänkte jag svara. Har inte riktigt orkat skriva här på ett tag.

Som vissa kanske fattat hänger jag i Marrakech just nu. Det händer väldigt mycket saker här och jag har massa att berätta.

Nå, just nu sitter jag i en affär som jag hängt i sen jag kom hit i princip. Det är så fint här och de är så intelligenta och konstnärliga. De spelar en massa folkmusik och skriver och målar och gör olika grejer med metall. Har en deal med en av killarna här att han ska lära mig arabiska, har redan snappat upp en del så behöver egentligen bara lära mig alfabetet och liksom strukturen på språket. Det är ett oerhört vackert språk.

Allting är osannolikt vackert. Tyvärr har det också varit en del strul med hotellet. Först hittade vi inte vårt hotell vi bokat, men det löste sig bra efter att vi irrat omkring i olika gränder ett tag. Sen fick vi tyvärr byta igen eftersom jag och Emma blev trakasserade av en av ägarna till hotellet. Faktiskt så fattade jag inte först att han ägde det eftersom han beter sig som en asvidrig turist. Han trakaserade oss tyvär i ungefär tre dagar trots att jag väldigt tydligt förklarat att vi inte vill prata med honom. Emma blev sjuk av stressen och jag har irrat runt på stan. Men alla är så himla snälla och har verkligen försvarat både mig och Emma vid minsta problem.

Skriver och ritar så mycket och har handlat massa spännande färger. Har hängt mycket med nomadfolken från Sahara, Berberna, och lärt mig så mycket om deras religion, symbolik, familjestruktur och så vidare. Det är så spännande.

Tyvärr har det också varit mycket att hantera på hemmaplan. Många jag älskar mår dåligt och jag har också fått utstå en del attacker från andra feminister. Det är ett gäng som trakasserat mig under en väldigt lång tid, och de senaste dagarna har det trappats upp av någon anledning. Jag vet faktiskt inte vad det handlar om exakt, men har lite idéer. Nå, det rör sig i alla fall om väldigt grova påhopp, bland annat uppmaningar till suicid för att jag är troende samt olika samtal med mina vänner där de försöker ”varna” dem för mig. Som tur är är mina vänner oerhört lojala i detta. Eventuellt kommer jag göra en anmälan om det inte slutar, men vill helst inte behöva gå så långt. Förhoppningsvis tar de sitt förnuft till fånga. Det är ju helt okej att ogilla folk, men att uppmana till suicid offentligt är verkligen över alla gränser. Nog för att jag varit taskig mot mina ex offentligt, men jag skulle aldrig göra något sådant. Har alltid varit noga med att anonymisera, även om införstådda såklart i regel fattar vem det rör sig om. Nå, detta om detta.

Skriver mer om detta på twitter och insta. På mina Tumblr lägger jag upp dikter, bilder och så vidare flera gånger om dagen.

IMG_3585

2 kommentarer till Var jag tog vägen

  • Va, är du troende? Det har jag missat fullständigt.
    Tråkigt med attacker och trakasserier. Vill att du skall veta att jag trots alla elakheter som jag skrivit om dig (vilket jag antar att du är medveten om eftersom åtminstone ett av dina inlägg direkt handlade om något jag skrivit) inte önskar dig som person något illa.

  • Ellen skriver:

    Är ju helvidrigt att det finns folk som uppmanar dig till suicid. WTF liksom, vem gör ens så:( Hoppas du kan skita i såna påhopp och att du har en fortsatt härlig resa. Välkommen in i apans år förresten:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv