Att gräva sin egen grav.

Jag älskar att Johanna Sjödin och Moa Lundqvist har mejlat in sina bilder såhär fint till Sd:s hemsida där de lägger upp bilder på misstänkta meningsmotståndare i syfte att människor ska känna igen dem och kunna bistå med namn.

Att Sd inte har kommit med någon dementi rörande detta är mycket märkligt. Varför inte bara förneka det hela rakt av? Säga att man inte har någon kännedom om någon sådan registrering.

Jag har väldigt svårt att begripa varför Sd gör detta. Vad hoppas de få ut av sin åsiktsregistrering? Det är ju inte som att de kan spöa upp eller hota folk utan att helt förlora sin plats i riksdagen, så vad vill de uppnå? Vill de registrera meningsmotståndare tills den dag de har egen majoritet och kan sjösätta sitt stora utrotningsprojekt, eller vad är frågan?

Otroligt klantigt är det i all fall, för de framstår i allra högsta grad som icke rumsrena, en stämpel som de ju velat tvätta bort. Extra äckligt blir det i samband med deras tjat om lag och ordning, vad menas egentligen?

Jag orkar i vilket fall som helst inte uppröra mig eftersom detta endast innebär att Sd gräver sin egen grav, och det har jag då rakt inget emot. Det finns väl ingen som är sugen på ett parti som ägnar sig åt åsiktsregistrering, det är för förknippat med otrevliga diktaturer och antidemokrati.

14 reaktioner till “Att gräva sin egen grav.”

   1. Tror att vad som menas är att dom har dementerat. Jag har åtminstone uppfattat det som att det är delade meningar. Å ena sidan, & å andra sidan.. så därför har jag inte skickat någon bild, tänker inte hoppa på en karusell på lösa grunder.

 1. ”Varför inte bara förneka det hela rakt av?” Tror det är det Joakim syftar på. Läste inlägget i hans blogg och då sa han något om det, men jag kollade inte upp länken.

 2. Måste du alltid hyckla så jävligt? Fattar du hur mycket statsfinansierad åsiktsregistrering och kartläggning som bedrivits genom åren mot sunt självbevarelseinriktade människor av det svenskfientliga AFA- och Expopatrasket?

  Snälla, skärp dig nån jävla gång.

  1. Äntligen är du tillbaka! Jag har saknat dig massor och är säker på att alla andra känner likadant. Du är liksom det charmigaste internet-trollet någonsin och jag skulle vilja att du befruktade mina ägg så vi kunde uppfostra söta små trollungar tillsammans, tyvärr med bruna ögon dårå eftersom jag råkar vara av icke-arisk härkomst.

   1. Om det nu är intressant råkar jag också ha bruna ögon, men det ser jag som likgiltigt i sammanhanget.

    1. Åh, men då så. Då kommer vi med största säkerhet att få brunögda, icke-ariska trollungar. Men det ska nog gå bra ändå. Troll som troll liksom.

     1. Du har förmodligen anlag även för blått, vilket jag har. I så fall blir statistiskt sett en av fyra avkommor blåögda. Men ditt snack om ”arisk” låter aningen tvivelaktigt i mina öron. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *