Bra tips.

Alla kvinnors vän i skönhetsnöde, chic, tipsar här om hur man ska göra med högklackat. Några konkreta tips om vilka skor man ska välja presenteras. Hur klacken och tån ska se ut för att det ska vara bekvämt och så vidare. Följande tips presenteras också:

Ett gott humör är jättebra för att moverka smärtan i fötterna. Bär bara skorna om det känns kul helt enkelt.

Man ska bara ha skorna när det känns tillräckligt kul för att man ska palla med smärtan. Bra tips.

7 reaktioner till “Bra tips.”

  1. Ett annat tips är att ha med sig någon intill sig att hugga tag i när en håller på att trilla! Haha! Undrar seriöst hur många som bryter fötter o ben pga höga klackar.

    Jag har höga klackar ganska sällan, bara när jag tycker det känns kul att har och då enbart breda klackar för smala är livsfarligt! Skulle aldrig ha om det gjorde ont. Fast ibland blir jag rädd att folk ska tro att jag är en bimbo så därför väljer jag nog oftare bort det.

  2. Det är alltså så att det alltid gör ont att ha högklackat, oavsett hur van man är? På riktigt? Själv har jag aldrig klackar för jag tänker att jag aldrig har lät mig gå i dem: dvs, när jag går i dem gör det ont. Men det är så för alla, alltid? I så fall är det ju helt sinnessjukt.

  3. Bra tips tycker jag. Pallar inte klackar då jag har ångest, det blir så tungt att gå, men går lekande lätt utan smärta om jag är på bra humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *