Dagens outfit.

Hehe, jag ser ut som ett jävla mongo i ansiktet. Detta är hursomhelst dagens outfit. Handskarna och strumpbyxorna är från åhlens, koftan från h&m och resten är second hand. Visst ser jag ut som en mysig höstbrud. Kan meddela att jag efter min promenad i det fina höstvädret gick hem och drack te och åt chokladkaka, allt i mysig höstbrudsstil.

6 reaktioner till “Dagens outfit.”

    1. Jag tror att det är en kombo av att jag bor längre norrut och att jag alltid fryser. Och att jag ville använda min fina jacka, såklart.

  1. En höstjacka ska på oavsett väder 😀 Jag brinner av när man äntligen accepterat kyligare tider, köpt en grymt snygg jacka som bör stajlas i på gatan och så stiger temperaturen och det börjar småkännas som sommar igen.
    Diggar outfiten, ser också framför mig massa (långa)ljus, stämningsfull musik på vinyl och tjockstickade filtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *