Dagens outfit och svensk politik.

Dagens outfit. Byxorna är nya favoriter, om än lite för tighta. Både tröjan och byxorna är second hand.

Lackar för övrigt på svensk politik. Om det fanns ett enda parti som sket i att bara slänga miljarder kronor åt höger i vänster och istället lade lite mer fokus på att pengarna skulle utnyttjas på ett rimligt sätt så skulle det lätt få min röst. Jag är så jävla trött på tandlöst snack om skattehöjningar och -sänkningar hit och dit, vem fan bryr sig om 12 miljarder när pengarna bara slukas av menlös byråkrati ändå.

Kollektivtrafiksatsningen socialdemokraterna snackar om låter dock fett rimlig måste jag medge, det är alltid najs om man kan utnyttja det utrymme som finns i tunnelbanan och jag har länge undrat varför det inte görs i större utsträckning. I Berlin finns det ju små kemtvättar/nyckelservice/affärer på typ alla stationer, men i Stockholm har jag bara sett en kemtvätt som ligger innanför spärrarna, minns inte stationen nu dock.

3 reaktioner till “Dagens outfit och svensk politik.”

  1. Skön outfit! Och visst är det lamt i den etablerade politiken! Skälet enligt mig är att ingen aktör är stor nog för att vilja något väldigt bestämt och lova att fixa det. Reinfeldt uppträder som om han vore stor, men även han måste förhandla varje grej med dem som han sitter ihop med. Sahlin är mer försiktig eftersom sossepartiet för första gången i historien definierar sig som en del av en tänkt koalition. Jag ska rösta på sossarna, inte för att jag är nöjd med hur de jobbar nu, men långsiktigt är det ändå sossevägen jag väljer, hellre än någon annan väg.

    1. Är dock ej flata, tyvärr. Inte heller orakad när jag har tillgång till rakhyvel. Men det är tanken som räknas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *