Donera till Hanna Fridéns blogg.

Hanna Fridén ber om pengar för att kunna få upp bloggen igen, kunna betala gamla räkningar för domän och webbhotell antar jag. Diskuterade det lite med henne på Twitter och kan säga att jag inte hade nån aning om hur jobbigt hon har haft det. Jag hade heller inte förstått innan att d var en fråga om ekonomi, utan trodde att hon glömt räkningen för att sedan upptäcka att hon inte orkade blogga mer. Jag kommer i alla fall att donera och har bett henne skicka uppgifter på Facebook. Hennes blogg har betytt mycket för mig, och jag vet att det gäller många andra med, så jag tycker att de som uppskattat bloggen under alla dessa år ska hjälpa henne så hon kan få upp den igen.

2 reaktioner till “Donera till Hanna Fridéns blogg.”

  1. Hade ingen aning! Då finns det alltså ett hopp för att hon skall börja blogga igen? Saknar henne

    1. Japp. Jag har donerat nu. Hör av dig till henne på fb eller twitty om du vill =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *