4 reaktioner till “En gubbe som röker.”

  1. gillar bild nr 2. Men ibland känner jag att du kan göra dina bilder/bildinlägg så mycket mer intressanta. T ex skulle jag gjort bild nr 2 svartvit, struntat i att lägga upp första bilden, och istället lagt upp några andra bilder från samma dag, eller som har samma ”känsla”, om du förstår vad jag menar?

    1. Så kan man tycka. Måste erkänna att jag inte orkat redigera eller göra seriösa urval av bilder på sista tiden utan mest låtit dem agera utfyllnad, men det kommer väl.

    1. Jag bara kör. Ibland blir folk arga men då tar jag bara bort bilderna när de ser. Just denna är tagen i en demonstration så det var enkelt att fota utan att folk märkte/brydde sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *