Jag föredrar ärligt tvång.

Facebook och deras förbannade timeline gör mig så trött. Jag känner lite såhär att om de nu vill att alla ska använda timeline så är det väl bara att byta för alla användare? Eller så kan de göra det frivilligt på riktigt? Som det ser ut nu så är det skitsvårt att byta tillbaks när man väl fått det och det är ett villkor för en massa applikationer. Som tur är vill jag inte spela Castleville eller något annat liknande så jag slipper, men jag tycker att det är så fånigt att hävda att något är frivilligt samtidigt som man gör allt i sin makt för att människor ska välja det rätta av två olika saker. Inte riktigt så jag definierar frivillighet dårå.

2 reaktioner till “Jag föredrar ärligt tvång.”

  1. Det kommer förr eller senare att bytas för alla i vilket fall. Så har det varit med tidigare uppgraderingar av facebook, först erbjuds det som någon slags alternativ ett tag och plötsligt en dag när man loggar in så har allt ändrats utan att man valt att göra det.

  2. Åh jag skaffade timeline, den suger ju. Bilder som publiceras blir fult beskärda, fult i allmänhet. Kan man inte byta tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *