11 reaktioner till “Jobbar på ny bloggdesign.”

 1. Hm. Vitt mot vitt är ingen jättehit. Det första man tänker på är att sista bokstäverna i feministen samt Fanny blir utrfrätt och svårt att läsa. Kanske göra texten tvåradig? Eller kanske i rött. Annars estetiskt tilltalande, med kompositionen/beskärningen av bilden.

 2. Jag håller med om någon färg på rubriken, annars jättebra. Jag gillar känslan bilden förmedlar. Måste säga att jag gillar den du har nu också – tycker om bilder på kvinnor där de tittar rakt in i kameran och/eller att bilden är tagen precis rakt framifrån eller underifrån (det finns så få).

  1. Jag kör nog på svartvitt faktiskt, men ska ha en svart skuggning kring så en ser ordentligt.

  1. Jag undrar faktiskt över den.
   Vem är det som ska hata vem och varför?
   Jag trodde syftet är att folk kan komma hit och få fördjupade kunskaper och vidgade perspektiv, och kanske även verktyg för att agera i verkligheten. Jag får i alla fall inga associationer till hat när jag läser den här bloggen.

 3. Tycker det blir lite mycket rabi med både ’rabiat’ och ’rabies’. Byta ut en av dem mot något som har med din kommunism att göra kanske? Det är ändå ett ämne du skriver om ofta.

 4. Jag gillar den nya headern och rubriken, undrar bara om det är tänkt att det fortfarande ska stå ”flatfeministen” på http://www.arsinoe.se/about/ ? Personligen tycker jag inte det stör så mycket, det behövs både rabies- och flatfeminister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *