Smakprov.

Nu har jag haft objektifierings-photo shoot. Vet inte om jag vågar publicera bilderna! Tänk om nån framtida arbetsgivare skulle hitta dem! Sjukt!

Kan i alla fall publicera ett litet smakprov. Här är jag i BH.

7 reaktioner till “Smakprov.”

  1. Jag gillar det! Fast jag förstår om du tvekar. I sitt sammanhang skulle ju en framtida arbetsgivare förmodligen fatta grejen, men det är ju det man inte kan garantera på internet. Att det ses i sitt ursprungliga sammanhang, alltså.

  2. Skippa objektsnacket, snälla. Killen som sa det är efter sin tid. Var dig själv bara, och visa det på de sätt som du tycker du kan stå för.

      1. Håller precis med dig på den punkten och tycker att din ironi i inlägget är skön. Jag måste ligga väldigt illa till med mina full boob pics!

  3. Äh, flasha boobsen bara. Dagens arbetsgivare gör faktiskt annat (d.v.s. sköter sitt företag) än att googla och facebooka varenda person som dumpat sitt cv hos dem.

  4. mer naket! jag lägger alltid ut halvklädda sexuella bilder på mig själv. Det är ju därför man har blogg. höhö. Inte känner jag mig objektifierad inte. Bara jävligt sexig. Kom igen fanny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *