All idioti.

Hejhej. Här sitter jag om grimaserar över alla jävla idioti som pågår idag. Orkar inte ens kommentera skiten för jag blir bara helt matt över det hela, kanske senare.

Och till alla antifeminister eller jämställdister eller vad ni nu kallar er: sluta anklaga mig för saker jag inte har skrivit. Jag orkar inte förklara uppenbara saker för er, tyvärr. Ni får nog försöka förstå vad jag menar själva först innan jag ger mig i kast med att klargöra.

2 reaktioner till “All idioti.”

  1. Är det något anti-feminister är jävligt duktiga på så är det att vara inkonsekventa, raljera och förlöjliga sig själva i och med det dom påstår. Sen är dom väldans duktiga på att göra något (typ raljera om feminism och kvinnor) och blir kritiserade för det och sedan vända det tillbaka på dom som kritiserar dom, ungefär som när någon härmar en annan bara för att jävlas.

    Poängen till att det så ofta är poänglöst att snacka med dom, du kan lika gärna ägna tid åt att snacka med en vägg hela dagen. Det är mer produktivt i vilket fall som helst.

  2. Ibland känns det som att vissa personer läst en lärobok i argumentation och letat fram översikten av dålig argumentation och tar det som den stora lärdomen av boken. Att lägga åsikter i munnen på sin motdebattör och bygga upp halmgubbar är verkligen dålig argumentation 101.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *