Angående fittprinsessorna.

IMG_20131207_152423

IMG_20131207_202201I helgen levererade jag två teckningar, en av dem till Lady Dahmer som tydligen ska bygga något slags feministaltare med den. Det lär bli fett!

Jag har fått flera förfrågningar angående att köpa dessa. För det första är det sjukt mycket jobb bakom en teckning, vilket gör att jag inte kan sälja till ett pris jag tror att folk tycker är rimligt eller som jag själv tycker är rimligt. För det andra så är det sjukt mycket jobba med det där om det ska göras vitt, och jag är som ni kanske har snappat upp sjuk för tillfället. Jag har absolut inte orken att fixa med något jävla företag för något som troligen inte skulle ge så mycket pengar i slutänden.

MEN jag skissar på något slags sätt att kunna sälja grejer i sinom tid, det är bara inte läge just nu. Ett alternativ är att göra prints, då skulle de dessutom kunna vara större i skala. Jag har också funderat på att göra tygpåsar, mest för att jag själv är så sjukt taggad på att ha det tvåfärgade motivet på en tygpåse.

För folk som undrar om motivet: jag tycker dels att det är snyggt, dels så gillar jag grejen med fittprinsessan och illuminatiögat för det får mig att tänka på den feministiska världskonspirationen och det tycker jag är kul. Känner väl dock inte att saker och ting behöver ha så jävla mycket menings hela tiden, det är en fittprinsessa helt enkelt och sedan vare inte så mycket mer med det.

7 reaktioner till “Angående fittprinsessorna.”

  1. Om du har tid och ork när du mår lite bättre tycker jag att tygpåsar och prins låter som en alldeles underbar idé. Jag hade känt mig sjukt cool med en sådan tygpåse.

  2. Jag har också en idé jag vill trycka på tygpåsar, men har ingen aning om hur man går till väga :/ Om du vet nåt bra sätt så dela gärna med dig!

  3. Jaa prints, jättegärna! Om du fixar det måste du informera oss hur/vart det går att köpa för jag skulle LÄTT göra det då!

  4. Alltså den i färg Dahmer köpt, bland det finaste jag sett! Är ju som du säger inte rimligt att sälja original i någon vidare skala men hade vart jättekul med prints och tygpåsar! När du mår bättre och har orken givetvis.

    Ps. Tack som fan för att du finns, det är sånna som du som gör att en får hopp om världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *