Annonsering.

Jag har funderat lite på det här med bloggandet, och så har jag kommit fram till att jag borde börja annonsera. Jag har ändå en helt okej mängd besökare och jag tänker att jag kanske skulle kunna dra in några hundralappar i alla fall.

Så ja, jag ville väl mest förvarna. Och så skulle det vara kul om någon kom med lite tips på hur man ska gå till väga. Och såklart om någon skulle vara intresserad av att annonsera här. Hoho.

6 reaktioner till “Annonsering.”

 1. Jag tycker du ska ha lite annonser med nakna killar, mhm. Eller okej kanske inte så seriöst… 😛

  Men bara det inte blir några misogyna i alla fall. Annars tycker jag det är okej. Jag kommer nog inte att klicka på dom cus imma bish ;D

  Nä, skoja. 🙂

  1. Tror inte att mina läsare attraheras av misogyni heller. Eller så får jag vara mer ihärdig på per ströms blogg och tjäna pengar på antifeministerna =)

 2. har inget med inlägget att göra, men har du kollat in Svenska Flickan? en performancegrupp som ”forskat” (citationstecken för det lät så himla ”vi står i labbrockar” att skriva forska) i hur svenska tjejer framställs, utomlands främst men även i sverige. kolla in på youtube!

  1. Ha annonser på bloggen för produkter som jag får betalt för att exponera

 3. Klart du ska dra in stålar på bloggen om du har möjlighet, vi som läser är väl rätt härdade med reklam ändå. Hoppas du kan göra som underbaraclara planerar, att själv bestämma vilken reklam som är välkommen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *