Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Antiprostitutionsreklam.

Kolla på hela denna video, den är verkligen så otroligt smart gjord att jag får rysningar av att se den.

Att på detta sätt först få något att framstå som något slags spex och sedan trycka på folk budskapet är ett otroligt smart sätt att skapa uppmärksamhet kring frågan. Älskar reaktionerna på åskådarna när syftet går upp för dem.

Jag tänker mig att många personer instinktivt trycker ifrån sig budskap de kan uppfatta som ”moraliserande” och därför tycker jag att det är så snyggt att fånga uppmärksamheten med något helt annat. När budskapet väl kommer går det liksom inte att trycka bort det, chockeffekten blir för stor.

3 kommentarer till Antiprostitutionsreklam.

  • ina skriver:

    Min första tanke var också fantastisk! Gillar verkligen överraskningen. Var i amsterdam en helg och turistade, satt på en buss i närheten av några svenska skräniga killar som pratade om tjejer de hade köpt/skulle köpa (minns inte riktigt) och det var vidrigt att lyssna på. De var rätt fulla och jag vågade inte säga nåt om det. Hoppas många ser det här klippet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv