13 reaktioner till “Apropå avhållsamhet.”

 1. Och och och. Samma tjej blev ihop med henom TVÅ gånger i tron att det var olika killar? Hahaha. Lustigt in deed. Och lite tragiskt.

 2. Haha, det säger kanske en del om hur mycket vi måste skapa våra relationer i huvudet eftersom det gick att lura samma flicka två gånger, bilden man bygger upp är starkare än verkligheten? Hemskt kanske, men lite roligt är det 🙂

  1. Fast hon kanske inte upptäckte att det var lur efter första gången? Att det ens är möjligt från första början tycker jag är fascinerande.

 3. Hahaha! Håller helt med om det praktiska med att ha sex på första dejten för att undvika såna här dråpliga situationer! 😉

 4. Har grubblat på det här ända sedan du twittrade den här igår. Blev hon dömd för sexuellt utnyttjande pga falsk identitet?

 5. blev bara sur när jag läste det där i metro för några dagar sedan… tjejerna blev kära i hen, och för det får hen fängelse? Hen kanske är transgender, och vill inte ”komma ut” som tjej.

  1. Det står att hon utnytjade dem sexuellt, sen valde tidningen förstås att fokusera på transdelen. Den låter väl saftigare antar jag…

 6. Tycker det låter helt bisarrt att Gemma Barker fick fängelse, alltså… vari låg det sexuella utnyttjandet? Det framgår inte av artiklen. Det kan ju mycket väl vara så att väninnorna blev sexuellt utnyttjade, men jag tolkar det som att det blev sexuellt utnyttjade bara för det att de trodde sig utföra sexuella aktioner med en man, men egentligen var det en kvinna. Jag förstår att det kan upplevas som förvirrande & kränkande om man är väldigt straight, men det säger ju egentligen mycket om vilka könsroller vi lever i. Sen är väl sexuellt utnyttjande i det fallet lite att ta i, om något borde det väl vara att uppge falsk identitet. Dock kan man spekulera i den frågan också, tänk om Gemma var transgender & inte vågade berätta för sina vänner? Ska man dömas för det?

  Så, även om jag kan skratta lite åt att väninnorna verkade aningen korkade (borde man inte märka rätt snabbt att det är ens vän), tycker jag historien mest av allt är tragisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *