Arbetsköpare borde lära sig hyfs.

Satan vad trött jag blir på arbetsköpare (med ”givare” så låter det som att de ger mig något för att vara snälla, vilket är falskt). Jag hade en så himla bra intryck på min första intervju: de ringde direkt efteråt, jag fick intervju dagen efter, och så ringde då fem timmar efter intervjun och gav besked. Skitbra och skittrevligt.

Nu har jag sökt lite mer jobb och jag blir så matt över att folk inte ens kan bemöda sig med att svara på mejl i en rimlig tid. Om de inte är intresserade eller om tjänsten är tillsatt kan de väl mejla och meddela det? Hur svårt kan det vara. Jag tycker att det är en aning respektlöst att lägga ut en förfrågan utan att följa upp alla som svarar.

Ja, arbetslösheten är hög om man ska vara glad om man får ett vikariat med en timlön på 50 spänn, alla under 25 är lata och odugliga, blah blah. Men jag skulle föredra om de i alla fall kunde uppbringa lite vanligt jävla hyfs.

5 reaktioner till “Arbetsköpare borde lära sig hyfs.”

  1. måste bara säga att jag har läst din blogg (från & med idag) och kommit fram till att dina texter är fantastiska. möjligen håller jag långt ifrån inte med om allt du skriver men gång på gång bevisar du att du är inte en av de som skriver en åsikt bara för att ha en åsikt, utan du står för vad du skriver till 100% för att du faktiskt vet vad du skriver om.

    poltiskt korrekt eller inte så vet man att du har fått reda på information från olika håll och utifrån det bildat din egna åsikt, vilket är helt lysande och givande ( eftersom att de flesta som uttalar sig t ex någon random bloggare som tar sina åsikter från media utan att ha en djupare insikt). Håller ,som skrivet, långt ifrån med om allt du skriver men man kan ändå respektera dina åsikter eftersom att det märks att du vet vad du skriver om och är även villig att justera om du upptäcker att du har fel (bra egenskap).

    Ville bara ge dig lite cred för att ha en bra blogg som är väldigt givande och betydligt intressantare att läsa än någon PI-kenzablogg. Du är en genuin inspirationskälla

    / någon som aldrig kommenterar och gjorde ett undantag.

  2. Det är ju faktiskt inte så svårt att skicka ett massmail till alla som inte fick tjänsten, för att meddela att den redan är tillsatt. Jag tycker också att de kan bemöda sig med ett mail. Även om det är ett slags falsk artighet, så är det i alla fall artighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *