2 reaktioner till “Att bara vilja ha uppmärksamhet.”

  1. ”Hen gör bara så för att hen vill ha uppmärksamhet”.. Det har jag hört så många gånger. Från så många olika håll. Både ”officiella”, alltså de som ska vara till för att hjälpa, och från gemene man som inte har nån aning. Back in the day när jag skar sönder hela kroppen så var det allt annat än uppmärksamhetssökande, och samtidigt ett tyst sätt att fullkomligt vråla ut hur ont det gjorde, hur jag ville bli sedd och reagerad på. Att det gått så långt att det handlade om att gråta ut med blodet. Jag ska inte mala på, men. Självdestruktivitet är ett tecken på att inget annat fungerat. De bruttor jag såg/ser som rispade huden med naglar, nålar osv (så att det såg ut som papercuts) ifrågasätter jag. Men alla tecken på att man skadar sig själv, är allt annat än normalitet. Tack för posten, och för en grym blogg. (Har nyss hittat hit!)

  2. Jag håller med! Jag tycker även att det finns någon sorts hatkultur bland vissa människor när det gäller ”emos” (vad nu det ska symbolisera). Och att det är ok iaf i vissa läger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *