Att glömma sin egen födelsedag.

Mamma ringde ett för mig helt obegripligt samtal igår. Hon ba: ”vad har du för planer för måndagen. Jag tänkte att vi kunde gå ut och äta. Det vore väl mysigt?” och lät extremt sentimental.

Okej, tänkte jag, inte bangar man på god mat liksom. Fattade dock över huvud taget inte syftet.

Nu idag fattade jag vad grejen var, för tydligen fyller jag år imorgon. 20 år blir jag. Inte för att det kommer leda till så mycket mer än ångest över förlorad ungdom, men vad fan. Nu vet ni.

13 reaktioner till “Att glömma sin egen födelsedag.”

 1. Grattis i förskott! Nu känner jag mig väldigt gammal som ska fylla 32 i höst. Skönt gammal! =) För att riktigt fylla min pensionärskvot har jag precis skrivit ett lite argt inlägg om jobbiga tonåringar.

 2. Ta de lugnt. Det finns större skäl att få ångest. Min yngste son fyller 20 på lördag, så jag fråga explicit: ska du ha kalas, och han sa ”njaä, det kommer väl nåra kompisar”

 3. Nämen oj då! Grattis i förskott. 🙂 jag är också sommarbarn hehe. Och fyllde 24 för några veckor sedan, FY FAN. Känner mig helt sjukt gammal och saggig. Jag önskar att det var 20 jag fyllde.

 4. Grattis i förskott! 🙂 tycker det är lika roligt varje gång en yngre vän gnäller på att hon ”ska bli kärring” när hon fyller typ 22-23. Kanske bara snackar för mig själv, men mitt vuxna liv är fan så mycket bättre och roliga än min tonårstid (även om min tonårstid var fylld av galna vänner, fester och hångel). Man får så jäkla mycket gratis med åldern, så som vett, smak, självförtroende, inre lugn för att nämna ett par. Och 20 är faktiskt ingen ålder. I mina ögon är du fortfarande en liten skit 😉 fast en väldigt klok och bra sådan.

   1. Jag tror att jag kommer tycker mer om livet om typ fem år i alla fall, för då kommer jag troligen ha börjat plugga ordentligt osv.

 5. Men herregud! Trodde att du var äldre. Jag är 27 men känner mig bara jätteglad att jag blir äldre. Att lära mig mer och allt som hör ungdomen till kan man ju göra nu med. 😉 Och man kan dessutom välja ut det roliga!

 6. Jag hade också ångest inför 20-års dagen för alla vet att det är då som tonårstuttarna byts ut mot hängpattar!
  Men nu ska vi inte vara negativa, grattis! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *