Att växa upp.

Under lång tid så har jag älskat tjejtidningar och modetidningar. Jag har kanske en sisådär 200 stycken, de flesta har jag köpt begagnat. För att jag tyckte om att fördriva lite tid på att läsa om någon kändis kostvanor eller hur man ska snacka med sin kille.

Men nu har jag rensat ut dem och kvar finns bara Bon, några fototidningar och ett nummer av Elle med ett helt fantastiskt fotoreportage. För jag är inte intresserad av bantningstips och avsugningsråd längre, jag vill inte läsa mer om hur man ska nå inre frid genom inredningsaccessoarer. Och jag kommer nog inte att vilja göra det sen heller.

Det är en såndär sak som känns skön att bli av med. Jag behöver inte spendera mer tid på det nu, jag kommer inte göra det. Och jag kommer inte att sakna det.

4 reaktioner till “Att växa upp.”

  1. Jag har också gjort mig av med mina otaliga nummer av Cosmo, Vouge och ELLE nyligen. Kvar är ett par nummer av Vouge dock, som jag tycker är extra bra. Gjorde en liten undersökning och såg att alla omslag innehöll ord som snygg, sexig, het och attraktiv. Du vet, sådana egenskaper som vi kvinnor värderas efter. Så fräscht.

  2. Det var ett antal år sedan jag slutade läsa de där tidningarna och nuförtiden kan jag inte fatta vad jag tyckte var så roligt med dem. Inför resor händer det fortfarande att jag köper en Cosmopolitan- eller SOLO-tidning mest av nostalgiska skäl, men jag hittar bara fel med dem. Det är synd på ett sätt, men på ett annat sätt så väldigt bra; numera ifrågasätter jag uppenbarligen innehållet istället för att bara svälja det med hull och hår.

  3. Läste Veckorevyn som fan förut. Har faktiskt aldrig tyckt att solo, cosmopolitan eller så är speciellt bra. Nu kan jag inte längre se vad jag så för bra med veckorevyn…
    Min mormor ville köpa en tidning åt mig nyss. Då tog jag en veckorevyn bara för att någon annan betalade. Insåg att jag hoppade stora delar av tidningen. Dock har de vissa bra reportage i bland. Size Hero som exempel. Men mest satt jag och skrattade åt innehållet hur kunde jag tycka det här var intressant? Nu läser jag typ, vi och frihet xD

  4. Slutade läsa sådant när jag var typ 16, men min mor envisades med att köpa dem till mig ändå. Speciellt Solo G skulle hon köpa och den är ju fan sämst av allihopa. Den riktar sig till tjejer från 13 om jag inte minns fel, tycker fan synd om alla thirteeners som ska läsa den där skiten. Handlar i princip bara om skvaller och bantning. Med något käckt ”älska dig som du är” på nästa sida, där man får veta att killar minsann vill ha tjejer med nåt att ta i (ändå ska vi banta…). För det är ju det som är viktigast. Vad killarna tycker. Jävla tidningar, spyr på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *