Birros nya krönika.

Ah, Marcus Birro har skrivit en ny krönika. Läs den här.

Den handlar om att Sverige är ett land i förfall på grund av att vi saknar gudstro!

Orkar ej författa ett svar men såhär såg jag ut när jag läste krönikan.

Av någon anledning blev jag faktiskt förvånad över denna krönika Jag trodde inte att han var så dum i huvudet, jag trodde inte att han skulle kunna klämma ur sig något såhär pissigt. Men Birro upphör aldrig att förvåna och överträffa sig själv.

Eller så var det bara jag som hade förträngt hur dum i huvudet han är.

11 reaktioner till “Birros nya krönika.”

  1. Det gör fan psykiskt och fysiskt ont att läsa. Hur kunde ”krönikan” överhuvudtaget publiceras?! Dina bilder illustrerar väldigt bra hur jag såg ut när jag läste den btw.

  2. Jag förstår inte vad han vill ha sagt. På vilket sätt står Sverige mitt i sönderfallet och varför? För att få tror på Gud? Flummigt.

  3. Jag älskade bildserien! Vanligtvis brukar väl hans krönikor handla om saker man kan vifta bort eller verkar iaf oftast centeraras kring han själv men det här var ju riktigt pinsamt. Det här visar hur fruktansvärt okunnig han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *