Björk.

Min pappa bjöd mig på Björks spelning på Skeppsholmen igår. Jag är så jävla nöjd, för jag hade tänkt att jag skulle gå på den länge men bangat ur när jag insåg hur dyrt det var. Och så ringde pappa dagen innan och ba: Björk imorrn?

Björk är en av de artister jag lyssnat på allra längst och mest. Jag grät en skvätt när hon spelade Hunter och skrattade gott när hon dedikerade en av sina låtar till Eyjafjallajökull, alltså vulkanen som slog ut all flygtrafik med sitt utbrott.

Jahapp. Detta var ett försök att skriva lite om mitt ”liv”.

6 reaktioner till “Björk.”

 1. Du som bor hemma borde skaffat dig ett sommarjobb så hade du haft råd.
  Jag började sälja blommor redan som 11-åring. Delade sen ut reklam i brevlådor.
  Sommarjobbade som 15, 16, 17 åring på Trygg Hansa:s interna vaktmästeri.
  Sen har det rullat på. Och du?

  1. Nå, jag har ju pengar men hade ingen lust att lägga den summan på just denna konsert. Man kan ha råd men helt enkelt inte prioritera vissa saker. Och ja, de pengar jag har har jag själv jobbat och sparat ihop. Jag har mycket egna pengar och ett av skälen är att jag prioriterar min utgifter ordentligt, ett annat att jag kommer från ett privilegierat hem och t.ex. inte behöver betala hyra hemma.

  1. Beklämmande för övrigt att du tror dig veta om jag jobbar eller inte. Har jobbat hela året i Bryssel och sparat ihop pengar så att jag kan ha ledigt vilket är rimligt att ha på sommaren om man arbetar, jag har trots det jobbat lite denna sommar, men har inte skrivit om det för att jag inte betraktar det som intressant. Att jag sedan inte prioriterar att lägga 600 på en konsert är inte en fråga om hur mycket pengar jag har utan en fråga om prioriteringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *