Bloggen följer såklart med.

Lisa undrade om jag tar med mig bloggen när jag flyttar till Bryssel.

Givetvis gör jag det, jag kommer säkert blogga mer och bättre än nu till och med. Jag tror att bloggen kommer vara ett stort stöd när jag kommer dit faktiskt, eftersom det är en såndär grej som är en del av mitt ”vanliga” liv som kommer finnas kvar även där.

Responsen och bekräftelsen jag får här har kommit att bli en viktig del i mitt liv, likaså att ha en anledning till att skriva och framförallt till att tänka. Det kommer nog bli ännu viktigare när jag inte pratar med mina vänner på samma sätt som nu.

Kameran kommer nog också att vara en viktigt grej. Kanske kan jag döva saknaden efter mina vänner och familj en aning genom att strosa omkring på långa fototurer.

Nu är det två månader minus en dag kvar till jag åker. Åh, vad jag kommer tjata om det här men jag är så himla himla pepp. Ni förstår inte.

3 reaktioner till “Bloggen följer såklart med.”

 1. Hej,

  tänkte bara säga att jag hoppas du får en fin tid i Bryssel! 🙂
  Jag var själv au pair där för 7 år sen, när jag just gått ut gymnasiet, och
  det var det bästa året i mitt liv. Belgien är ett hyfsat bisarrt land, men knasigt på ett mestadels kul sätt. Plus att det finns en massa, massa andra svenska au pairer om man skulle längta hem! Ska bli kul att följa din tid där, kommer säkert bli helsentimental 😀
  kram!

 2. Så roligt att du ska åka! Låter verkligen som du ser fram emot det (vilket jag kan förstå). Det kommer bli awesome 😀

  1. Jag peppar som fan. Är dock fortfarande sjukt orolig för att planen av någon jävla anledning ska gå i stöpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *