Bloggtips: Jungeljerta.

En blogg som jag egentligen ger alldeles alldeles för lite kredd är Jungeljerta. Marielle är fantastisk och skriver alltid underbart leksamt, vackert och tankeväckande. Som detta inlägg hon skrev om människor som säger att de förstår när de inte gör det, och att hon själv inte längre kan förstå vissa saker trots att hon tidigare upplevt dem. Jag älskar rubriken: Jag oförstår. Jag älskar hur hon använder sig av olika storlekar och vikter på texten för att ytterligare framföra sitt budskap. Jag älskar hur hon skriver ”&” istället för ”och” och att det liksom flyter på sådär perfekt.

Marielle är en skribent som får mig att bli avundsjuk. Jag önskar att jag också kunde skriva som hon. Få allt det där svåra att blir så fullkomligt naturligt och så jävla vackert. Hon har verkligen en egen stil, jag har aldrig tidigare stött på ett språk som liknar hennes. Hon får minsta lilla sak att bli intressant, hon gör om sin vardag till fantastiska historier.

Jag tycker att alls, verkligen alla, ska lägga till Marielle i sin blogglista ty hon är fantastisk och hon förtjänar så otroligt mycket mer uppmärksamhet än vad hon får. Läs hennes blogg och förundras, det är allt jag kan säga.

3 reaktioner till “Bloggtips: Jungeljerta.”

  1. Så fint! Tack! Är på tok för trött nu för att skriva någonting av vikt men det är stort när någon skriver sådant, när du skriver sådant. Hjälper mig att förstå var jag är rik & inte fokusera enbart på var rikedom saknas (typ.. plånkan).

    1. Du förtjänar all uppmärksamhet =) Jag bara påpekar det alldeles för sällan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *