Busted.

Var just inne och kollade analytics och jag vet att ni är där.

Jag ser att ni är där. Ni är inte många men ni läser länge och väl. Era besök sträcker sig långt in i bloggens mörka vrår, inte alls lika många av er studsar ut lika plötsligt som ni kom.

Så varför skriver ni aldrig några kommentarer, nattsuddare?

15 reaktioner till “Busted.”

 1. jaaa. har aldrig nått bra svar när bloggare frågar det, kanske för att det är jobbigt helt enkelt? skaaaaaaa bli bättre;)

  1. Jag tycker mest det är lustigt att folk kommenterar minst på natten, när de faktiskt gör de längsta besöken.

 2. Tycker det är spännande det där med folk som tycker att det är jobbigt att kommentera.. det är ju jobbigt att läsa bloggar som inte GÅR att kommentera, man vill ju tjöta!

 3. Jag är för blyg. Tycker din blogg är awesome, men jag är kass på att uttrycka mig så jag skulle bara känna mig dum. Typ.

 4. Jag kan nästan lova, att det kommer. Förmodligen någonting hyllande. Men jag har alltid varit lite emot att helt okritiskt utbrista i heja-rop och allmänt kärleksjidder. Observera att det är vad jag vill göra efter att ha läst någon av dina mer politiska texter. Det finns så få bloggare som både har åsikter jag kan relatera till OCH kan uttrycka dem väl. Blir därför alltid förbannat glad när jag läser dig. Inte bara därför dock, jag gillar att det inte bara är politik och så kallat ”allvar”, utan även resten, allt det där andra som ju faktiskt också existerar och uppenbarligen både behöver läsas och skrivas om.

  Så tack. Nu blev det en liten hyllning i alla fall. Antar att jag inte kunde låta bli. Men tack. Din blogg är jävligt bra. Helt enkelt.

  1. Överlag har jag nog väldigt kommentarsvilliga läsare, så jag klagar inte egentligen. Ni är bäst!

 5. Bra poäng där. Din blogg är min favorit om jag ska vara ärlig. Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *