Dagens antiklimax.

Egentligen är detta några dagar gammalt, men fan vad ledsen jag blev att kanal 5:s Celebrity Rehab lades ner, jag hade så himla gärna velat se Ken Ring bli av med sitt ”missbruk” i TV, det hade kunnat bli mycket fin tv-historia.

Apropå Ken Ring: detta är fan det vackraste någonsin. Han står alltså framför kungahuset och skriker att man ska ”våldta Madeleine” . Det roliga är att han sedan blir intagen och förhörd, varpå de frågar om den här texten. Han ba: ”alltså, det är en metafor”, flera gånger, men polisen vägrar fatta. Så otroligt roligt.

5 reaktioner till “Dagens antiklimax.”

  1. undrar om jag borde uppträda på OHNEJ-dagen och uppvigla till att lyncha en n**er och sedan säga att det är en metafor. Ungefär precis exakt samma sak, fast ajuste, rasism är en dödssynd medan sexism är politiskt inkorrekt

    1. Grejen här var ju inte att Ken var sexistisk, utan att det mottogs som ett direkt hot mot Madeleine. Om du jämför med lite helt vanlig punk, framför av typ tåström, så hittar du troligen samma sak där.

  2. jo det var lite ”kul” att polisen på allvar trodde att han ville våldta henne, men fortfarande inte ok att stå på en scen och säga att man ska våldta en tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *