Dagens idioti.

Herre min jävla gud vilken idiotisk debattartikel signerad allas vår Blondinbella, totalt befriad från insikten att världen inte befolkas av framgångsrika entreprenörer som kan förhandla sin egen lön utan fackföreningar. Jag bara måste knåpa ihop ett svar men jag känner att orden och orken tryter som fan just nu. Kanske i morgon.

6 reaktioner till “Dagens idioti.”

  1. Har du läst artikeln hon svarar på? Den är faktiskt värd mer upprörda känslor än blondinbellas sedvanliga jargong tycker jag.

    1. Det har jag, och jag tycker att den är helt rimlig i sin tes. Om än jävligt översittig.

      1. Ja, men för vem? Vill de satans mupparna nosa vördadsfullt där hon har pissat så finns det väl ingen anledning att inte uppmuntra dem? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *