Dagens outfit.

Kavajen är från h&m, byxorna är från Åhlens/Wera, resten är second hand. Jag känner mig ovanligt fin idag.

Jag är glad för jag kommer äntligen i mina fina byxor igen, alltså är mina pojkvänskilon borta. Det känns skönt att inte behöva känna sig fet så fort man vill ha sina fina kläder och framförallt att min viktnedgång har uppnåtts genom bra, god mat och träning, inte genom självsvält och konstiga dieter.

5 reaktioner till “Dagens outfit.”

  1. Skönt att det funkade med hälsosam viktnedgång. För mig funkar det inte alls. =/ Kan iofs inte vara helt hälsosam, då jag är äckligt hungrig typ hela tiden och dessutom sjukt godissugen. Men jag försöker. Fast snart ger jag fan upp och går in för svält istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *