Dagens outfit.

Byxorna och tröjan är second hand, skärpet är från lindex.

Inatt har jag drömt om mitt nya uppdrag på jobbet. Jag drömde att jag gick till skolan och eleverna åt upp mig, att jag inte fick veta vilken tid jag skulle komma dagen efter och så vidare. Sen drömde jag att jag var försenad.

Vaknade kallsvettig i tron att det var onsdag och att jag hade kapitalt misslyckats.

Fan vad jag hatar när man drömmer om vad man ska göra dagen efter. Det är verkligen så jävla jobbigt. Men nu ska jag i alla fall kila till jobbet. Populär storbloggare som jag är har jag dessutom tidinställt inlägg åt er! Håll tummarna för mig nu.

2 reaktioner till “Dagens outfit.”

    1. Det var lite rörigt men helt okej. Verkar vara en skön klass, men de har haft mycket vikarier och det saknas ett vettig planering, så det blir mycket catch up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *