Den där jävla reklamen.

Den här jävla reklamen. Jag antar att jag inte är den enda som stört mig på den. Jag fattade ingenting först men insåg sedan att ”spritt” syftar på att det spritter.

Och sen ba: ”chilliga rålisparken :)”. Jag fattar att folk vill bara lite moderna och ungdomliga men det finns fan gränser!

3 reaktioner till “Den där jävla reklamen.”

  1. Herre gud. Jag och min pojkvän reagerade också på det där med chilliga rålisparken. Vi upprörde oss över det i minst fem minuter, för precis som du skriver finns det fan gränser för att försöka vara ungdomlig. Dessutom undrade vi över vem som säger chilliga och rålisparken ens en gång? Antingen säger man väl Rålis, eller hela namnet. Och spritt… VAFAN DET E HELT FEL ORD I SAMMANHANGET! Och en smiley i slutet av reklamen är FAN INTE OKEJ NÅGONSTANS.

    Usch. Vill skjuta mig i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *