Den nya barnmisshandeln.

Att spruta i sitt barn nervgift och vaxa benen på det regelbundet måste ju betraktas som en ganska grov form av barnmisshandel. Speciellt i kombination med den psykiska press ungen lär utsättas för i och med kravet på att vara snygg. Jag förstår inte varför mamman får behålla ungen efter att ha gått ut med detta.

För övrigt undrar jag om inte skönhetsoperationer borde räknas som doping i skönhetstävlingar. Det är ju faktiskt precis samma sak: man fuskar fram de egenskaper man bedöms för. Det hade ju varit ganska festligt om barnet blev bannat från tävlingen för att mamman gett henne botox.

11 reaktioner till “Den nya barnmisshandeln.”

 1. Helt otroligt att de kan få hålla på med det där. Jag förstår inte. Men, jag tyckte det var lite intressant att det i artikeln nästan såg ut som om det är värre att vaxa benen på ett barn än att spruta nervgift i ansiktet.

 2. Jag som tyckte dom tog i lite väl på kliniken då jag satt i väntrummet inför att fylla läpparna & någon kom ut & frågade om det var jag som skulle göra botox. Mitt svar var lite frågande ”Ehh, nej..?” Hallå, var ~22, BOTOX?

  & så en 8-åring som tydligen har skrattrynkor (?) som hon är missnöjd med, vad i helvete?

 3. Jag tycker det var rätt intressant med hennes ”virgin waxes” av barnet, alltså vaxning av snippan för att hon inte ska utveckla något pubishår i puberteten (hej sexualisering av sitt barn!). ”Hon kommer spara massor av pengar på vaxning när hon blir vuxen”, jo för att vaxa bort fjun från kroppen hjälper ju säkert mot de vilande hårsäckarna som vaknar till liv i puberteten.
  Det är även intressant att hon flashar med detta i media utan att någon tar ifrån henne barnet! Det är ju misshandel så det skvätter om det. Risken finns ju att hon skadar barnet både fysiskt och psykiskt för lång tid framöver.

  1. Herregud. Men tänk om ungen vill ha hår sen. Jag tycker t.ex. att det är snyggt med hår på fitty och skulle aldrig vilja ha bort det helt. Kanske på bena.

     1. Jag anser att man inte får det, men det finns folk som gör det och så länge omvärlden inte anmäler det så det kan prövas i en domstol kommer folk anse att det är ok för att det är socialt accepterat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *