Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Den politiska hetrosexualiteten.

politiskheterosexualitetMedan anklagelserna om politisk lesbiskhet haglade så kom jag fram till att det verkliga problemet ju egentligen var att jag var politiskt heterosexuell. Politiskt heterosexuell i den meningen att jag strävade efter att ha relationer med män för att jag lever i ett samhälle där kvinnors värde anses avgöras av deras relationer med diverse män.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv