Det är jobbigt när folk är idioter.

Ibland kommer det in folk hit och ba: ”är det jobbigt för dig när folk tycker annorlunda eller??!?!?!?!?”.

Som svar kan jag säga att nej, det är inte jobbigt att folk tycker annorlunda. Vad som däremot suger är dolk som kommer in hit och säger sig vilja ”diskutera” men egentligen bara vill mosa på med sina åsikter och perspektiv i en otroligt otrevlig ton. Det tycker jag är tråkigt och tidsödande.

Jag tycker att det är störigt med personer som söker upp meningsmotståndare och bara bråkar. Det är därför jag aldrig hängde på Per Ströms blogg, helt enkelt för att jag själv inte har lust att vara en sådan person. Jag söker mig inte till diskussioner med maskulinister (eller vad ni nu vill kalla er) för jag vet att det aldrig någonsin leder någonstans.

Tro det eller ej, men det händer faktiskt med jämna mellanrum att folk här på bloggen inte håller med mig och ifrågasätter min hållning på ett konstruktiv sätt. Då brukar jag läsa och fundera. Ibland ändrar jag till och med åsikt. Men när en person kommer hit och ba: ”men har du tänkt på att män också kan ha det jobbigt eller?!?!?!?!?! FEMINISTHORA!” så känner jag inte spontant att jag är intresserad av diskussion med den personen.

Då var det utrett. Kan alla som vill ”diskutera” vänligen hålla sig till att 1. framföra argument 2. ha en trevlig ton.

3 reaktioner till “Det är jobbigt när folk är idioter.”

  1. Jag känner igen mig så mycket i det där. Det handlar inte alltid om att inte vilja diskutera men folk är dumma i huvudet rent ut sagt. Speciellt i den här debatten om hår; där hojtar folk om att ditten och datten om hur äckligt det är men såfort någon ifrågasätter dom eller vill diskutera så är det en jävla massa gnäll, aldrig diskussioner.

  2. Får nog erkänna att jag är rätt mycket ”sån” just nu. Jag ursäktar det med att jag vill öva mig i att diskutera och pröva mina argument eftersom jag inte träffar så mycket folk och därför inte möter sådana åsikter ”naturligt”.

    1. Jag tycker inte du gör sken av det här iaf, men det kanske inte var vad du menade heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *