Det kommer inte att gå att trycka ner hur länge som helst.

Jag har så himla himla svårt att tycka att man ska gripa personer för att de ockuperar ett körfält i en protest mot något. Jag kan bara inte se det som ett brott. Det är civil olydnad och det är inget jag tycker ska vara olagligt. Men det är klart att det är enklare att bara tillfångata folk istället för att försöka göra något åt deras missnöje.

Men jag tänker såhär, att det kommer inte gå att trycka ner detta missnöje hur länge som helst. Även om det kan vara missriktat och klumpigt genomfört så tyder det på ett jävligt stort missnöje med rådande system, och dessutom en rörelse åt vänsterkanten, vilket jag ser som himla positivt i dagens läge.

Även om jag tycker att det är tråkigt att det ska behöva gå såhär långt så är jag upprymd över att folk inte bara låter sig sättas på. Även om många av de här personerna säkert är oreflekterande idioter så gör de i alla fall något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *