Det mest intressanta inlägget jag skrivit.

En grej jag tycker är lite rolig är att mitt absoluta besöksrekord någonsin, 5000 besök på en dag i förhållande till det vanliga 400-600, var när jag skrev om UnderbaraClaras eventuella svanktatribal och blev länkad av Bloggkommentatorerna. Andra gånger jag blivit länkad av Bk har jag fått kanske 2000 besök, så det säger ju en hel del om intresset i frågan.

8 reaktioner till “Det mest intressanta inlägget jag skrivit.”

 1. ”vanliga 400-600”

  Har aldrig haft mer än några hundra. Det som fått mest läsare var runt 400. Annars är det inte mer än 5-50 som mest. Dock så får inlägg som är mer korta och kommenterar artiklar som också får mest besökare, medan mer långa och djupa inlägg får få besökare. Dom är väl ”tråkiga” för dom flesta. :/

 2. Ojojoj,tjejer,
  och DU Fanny.
  Jag är visserligen ganska ny som bloggare, och man, och äldre…
  men tycker själv att mina inlägg är intressanta (givetvis),
  besöksantalet är nästan noll, dock.
  Ok, jag marknadsför mig inte alls, syns inte på nån bloggtop osv.
  men lägger in lite kommentarer där jag reagerar på något.
  och jag FÅR kommentarer tillbaka, men inte på MIN blogg !
  Låter jag gnällig? sorry, men det där med hundratals besök får mig att börja tveka…vad håller jag på med ?

  1. Alltså, jag har ju bloggat väldigt aktivt under flera års tid och då bygger man upp en besöksbas, det är inget konstigt med det. Det är roligt att just UnderbaraClaras svanktribal väcker så otroligt mycket uppmärksamhet men att min blogg har fler läsare än din har säkert många fler förkalringar än att jag skriver om den typen av saker nån gång i veckan.

 3. Tack för att du tog dig tid att svara !
  Jo, förklaringarna kan vara många, och jag är inte så förmäten att jag jämför min blogg med din. Men VAD man skriver, dåligt eller bra, är det ju ingen som vet, om man inte besöker bloggen, eller hur? Skall inte uppehålla dig längre, du har verkligen en makalös blogg! Lycka till i fortsättningen.

 4. Kalebass, precis som Fanny skriver så handlar det ju om att bygga upp en läsarbas. Och det gör man bäst genom att marknadsföra sig, alltså synas på bloggtoppar av olika slag och Bloglovin (även om det faktiskt inte ger så jättemånga visningar per dag så är det bättre än ingenting) och skriva kloka eller kluriga kommentarer på andras bloggar. Ju mer man kommenterar, desto större chans till fler läsare.

  Jag har bloggat i tre års tid. Jag började på en mycket liten bloggportal där jag ganska snabbt byggde upp en bas på låt säga 20 läsare, vilket ju inte är så väldans mycket. När jag registrerade mig på diverse topplistor och började kommentera aktivt på andra bloggar, som låg utanför den här lilla, lilla portalen fick jag fler läsare. Nu har jag under 2011 legat på ett snitt på 270 visningar om dagen, enligt min statistik på WordPress. Men då är det ju som sagt tre års aktivt bloggande bakom det. En dålig dag har jag knappt 100 visningar, en riktigt bra dag kommer jag upp i 500. Det är jättestor skillnad på ifall jag inte varit särskilt aktiv de senaste dagarna jämfört med om någon nyligen länkat till mig eller om jag skrivit något extra intressant. Alla tiders rekord för mig var typ 2000 visningar på en dag, men det var då jag skrivit ett Prata om det-inlägg och fått det publicerat och länkat på Prata om det-bloggen. Det gav ändå inte särskilt mycket efterverkningar i form av större läsekrets.

  Jag fattar att det är skitfrustrerande att inte bli läst. Jag har också upplevt den känslan i början. Det räcker liksom inte att skriva kul och bra, man måste jobba för att få dit läsarna också och ibland känns det bara så dumt.

 5. Tack Gaymasen,( snygg sida du har!) och Peaches, (mycket intressant ämne du tar opp ). Love it !
  Och Fanny, vilka vänner du har !
  Känner mig nästan överväldigad av era råd. Tack, jo jag förstår att man måste visa sig, inte sitta o vänta i hallen…
  Om ni har tid nästa vecka, så kom gärna på ett besök, då en av mina egenhändigt gjorda DEMONER dyker opp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *