Det värsta.

Har pissdåliga nyheter. Råkade ha sönder min dator igår. Ska köpa en ny vilket kommer göra mig väldigt pank, kommer dessutom inte få den fören den nionde om allt går enligt planerna.

De verkar åtminstone som om jag kommer kunna rädda hårddisken vilket är en jävla tur, ty jag hade seriöst avlidit om det inte hade gått.

Aja. För en innebär väl detta att ni får stå ut ytterligare lite till innan bloggen kommer igång som vanligt.

3 reaktioner till “Det värsta.”

  1. Säkerhetskopiera! Min dator gick sönder för några månader sedan och det var en nagelbitande väntan innan jag fick veta att hårddisken klarat sig. Efter att jag köpt ny dator använder jag nu den gamla hårddisken att säkerhetskopiera på. Jag behövde bara plocka ut den ur datorn och köpa ett fodral till den så var det klart.

    Då bloggportalen som jag tidigare hade min blogg på kraschade för ett och ett halvt år sedan lärde jag mig den hårda vägen vikten av säkerhetskopiering. Eller ja, tydligen behövde min dator också krascha innan jag insåg hur viktigt det är att ha backup på ALLT. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *