Diskussionshaveri och ketchupsushi.

Tja! Havererade lite på Twitter idag och var extremt hård mot en tjej och gick på hårt som fan eftersom jag trodde att det var en Cuf:are som brukar vara ganska spydig. Det visade sig att hon inte alls menade det jag läste in i vad hon skrev utifrån att hon skulle vara den person jag trodde att hon var, som hon ju inte var. Sen blev hon ledsen för att jag körde över henne som den diskussionsångvält jag är. Jag ber om ursäkt! Jag vill absolut inte vara en sån person som folk är rädda för att ifrågasätta för att jag är för hård i diskussionerna. Man ska ju anpassa ton och tolkningar efter vem man snackar med, om man diskuterar med någon med ”starka åsikter” så kan man ju köra på, med andra ska man kanske inte vara så. Jag menar inte detta som förminskande, utan bara att man inte ska uttrycka sig som om man typ sitter inne med sanningen och vet allt om man snackar med en person som är osäker på var hen själv står, medan det är mer ursäktbart med lite fula knep och så när man snackar med någon debattvan.

Utöver det så har jag gjort sushi till barnen eftersom den ena killen älskar sushi. Han har typ peppat inför detta i en vecka. Den andra åt sushin med ketchup och jag ba: …

2 reaktioner till “Diskussionshaveri och ketchupsushi.”

  1. Shit, lite jobbig upptäckt?
    Skön unge, barn brukar väl inte gilla sushi annars. Är det inte svårt att göra det själv?

    1. Inte så farligt, bad om ursäkt och förklarade mig liksom.
      Nja, det tar lite tid men så svårt är det inte. Man måste ha bra risvinäger bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *