Djur som har sin egen ras som husdjur.

Detta hittade jag på carrefour och nu måste jag fråga er begåvade läsare om vad det är. Är det ett plagiat på hello kitty eller är det, ännu värre, hello kittys katt? Det är så jävla perverst med djur som har sin egen ras som husdjur, fast att den då ser mer djurisk ut. Nu är pluto visserligen inte långbens hund, men det är samma koncept där.

17 reaktioner till “Djur som har sin egen ras som husdjur.”

 1. Jag tycker att det är lite märkligt att blanda antropomorfa djur med vanliga djur i allmänhet, även om de är av olika art. Någonting med det känns obehagligt.

  1. Mer ok om de är olika arter tycker jag. Skulle gärna vilja veta vem som är mest katt av hello kitty och hennes katt. Eller om hello kittys katt typ är ngn slags slavkatt.

 2. Håller med om att det är konstigt. Min kompis Purre har en väldigt bra teori om att Pluto inte alls är ett husdjur utan istället en utvecklingsstörd karaktär som de andra djurkaraktärerna måste ta hand om. Taskigt att låta honom sova i en koja i trädgården.

  Ännu sjukare: Bilder på glada grisar som äter korv. Urk.

    1. Men fy fan vad vidrigt. Allvarligt. Hur kan man tycka att det är ej okej marknadsföring.

     1. Jag hoppas på svart och morbid humor, men jag har förmodligen fel. Jag tror det är en ”kolla! Den här korven är så god att till och med grisen som den är gjord av skulle vilja äta den!”
      Ääääckligt.

 3. Jag kan inte låta bli att se humorn i det hela.. även om det är djupt stört. Kommentaren om Pluto fick mig att skratta högt. Och det här med grisar som äter korv har jag också tänkt på ibland, och det värsta är ju att det ser okej ut tills man börjar tänka efter. Man blir liksom van vid de djuriska stereotyper man får kastade på sig, typ att grisar älskar mat och mat för barn är ofta korv, så då måste grisarna äta sina släktingar. Kannibaler och slavdrivare i barnprogrammens värld är vanligare än jag trodde…

  //Emma Hå

 4. Precis! Och så denna smygkannibalism till råga på allt! Blev lite förbryllad när ett par grisar i nåt barnprogram ungarna kollade på häromdagen begav sig iväg till korvkiosken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *